Aqua Detox - Jalkakylpy

Nykypäivän stressaava, jännittynyt ja ylisuorittava elämäntapa sekä ympäristömme altistavat kehomme päivittäin erilaisille myrkyille, jolloin elimistön solujen jännite laskee aiheuttaen ravintoaineiden imeytymisen ja vastaavasti toksiinijätteiden poistumisen vähenemistä. Aqua Detox -jalkakylvyn avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta kuona-aineita ja palauttaa siten elimistön tasapaino.

Elektrolyysiin perustuva hoito parantaa natrium-kalium-pumpun toimintaa pitäen solukalvon jännitteen oikeana lisäten energian tuotantoa ja nostaen myrkynpoistokykyä. Ionipuhdistuksessa solujen myrkyt poistuvat veteen jalkapohjan kahdentuhannen huokosen kautta muuttaen veden värin, sillä myrkyt reagoivat erilaisiin vedessä oleviin ioneihin.

Hoito kestää noin puoli tuntia kerrallaan ja sopii useimmille henkilöille. Hoitoa ei tule tehdä, jos asiakkaalla on sydämentahdistin, hän sairastaa epilepsiaa, hänelle on tehty munuaisen siirto, hän käyttää immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä tai jos hän on raskaana.

Kerta 33€, hoidon yhteydessä 28€
Kuuden kerran sarja 165€