Elvyttävä ja virkistävä hoito

Kirjoita teksti tähän

Sisältää Aqua Detox -jalkakylvyn, kynsienleikkuun sekä kasvonaamion.

Hinta: 65€

Aqua Detox -jalkakylpy

Nykypäivän stressaavat elintavat ja ympäristö altistavat kehon päivittäin erilaisille myrkyille. Ravintoaineiden imeytyminen ja toksiinijännitteiden poistuminen hankaloituu, kun elimistön solujen jännite laskee. Aqua Detox -jalkakylpy poistaa kehon kuona-aineet ja palauttaa elimistön tasapainon tehokkaasti ja miellyttävästi.

Elektrolyysiin perustuva hoito parantaa natrium-kaliumpumpun toimintaa. Kun solukalvon jännite pysyy oikeana, elimistön energiantuotanto lisääntyy. Ionipuhdistuksessa solujen myrkyt poistuvat veteen jalkapohjan huokosten kautta. Veden väri muuttuu myrkkyjen reagoidessa veden ioneihin.

Hoito kestää noin puoli tuntia kerrallaan ja sopii useimmille.  Hoitoa ei tule tehdä jos asiakkaalla on sydämentahdistin, munuaisensiirto tai immuunijärjestelmää hidastava lääkitys. Hoitoa ei tule tehdä myöskään raskaana oleville tai epilepsiaa sairastaville.

Virkistävä kasvonaamio

Näkyvästi nuorekkaampi iho 10 minuutissa

Rentouttava ja kosteuttava kasvonaamio, minkä avulla iho säilyttää kimmoisuutensa ja nuorekkuutensa pitempään

Kasvonaamio sisältää:

  • C- ja E-vitamiineja, mitkä toimivat toimivat antioksidantteina suojaten ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja UV-valon haitallisilta vaikutuksilta.
  • Hyaluronihappoa, joka on syväkosteuttava, anti aging -aine ja joka lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjen muodostumista. Aine myls pehmentää ja silottaa ihon pintaa ja nopeuttaa ihovaurioiden parantumista.
  • Aloe vera -uutetta, joka rauhoittaa, ylläpitää kosteustasapainoa ja ehkäisee tulehduksia.
  • Mentolia ja kamferia, mitkä viilentävät ihoa sekä vilkastuttavat pintaverenkiertoa

Varpaiden kynsien leikkaus

Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen. Jalat voidellaan Callusan Vinum -vaahtovoiteella.