Kinttupiste - täyden palvelun jalkahoitola

Ajanvaraukset ja peruutukset puhelimitse numerosta

045 861 1509

Humalistonkatu 18
20100 Turku
Sijaintimme kartalla >>

Hoitoja teemme joustavasti ma-to 9 - 18 ja pe 9-15 välillä.

Tukisukat

Kevyemmän kompression tukisukkia käytetään ennenkaikkea jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen, lievän turvotuksen hallintaan, väsyneiden jalkojen hoitoon sekä matka- / lentosukkana. Tukisukilla jalat pysyvät virkeinä koko päivän.

Traveno -lentosukka

Traveno lentosukat aktivoivat lakimoverenkiertoa ja parantavat näin jalkojen hyvinvointia esimerkiksi pitkillä lennoilla. Matkustat sitten lentokoneella, autolla tai junalla joudut istumaan pitkiäkin aikoja. Tämä lisää veren takaisinvirtausta jalkojesi laskimoissa. Jalkasi turpoavat ja voivat kipeytyä. Joskus tämä voi johtaa syvään laskimotukokseen tai jopa aiheuttaa keuhkoveritulpan. Traveno -sukat parantavat jalkojesi verenkiertoa kevyellä puristuksella. Travanon innovatiivinen neulos vähentää tuoksuja ja tekee sukasta miellyttävän käyttää.

High Light -tukisukat

Oikea mitoitus on avain istuvuuteen.  Jokainen jalka onyksilöllinen. Tarkan kompression hyödyt saadaan vain, kun sukat on yksilöllisesti ommeltu jalkojesi ympärysmittojen ja pituuden mukaan. CES -merkki (Controlled Efficacy Stockings) takaa todistetun tehon.

Miehille: * 15-20 mmHg nilkan alueella * Elegantti ribbikudonta * Uskomattoman mukava *

Naisille: * 15-20 mmHg nilkan alueella * Hieno meshkudonta * Uskomattoman mukava *

Delilah -tukisukat

  70D Tyylikäs ja hienostunut

140D Tehokas ja elegantti

70D / 140D Mikrokuitu Pehmeä ja läpikuultamaton