Hoitosukkien mittaus ilman ajanvarausta

maanantai - perjantai klo 9.00 - 10.00.

Suomen sääolosuhteet ovat hyvin vaihtelevat ja rasittavat ihoa monin tavoin. Jalat kuivuvat ja hilseilevät herkästi, siksi ne ovat alttiimpia ihovaurioille ja siksi myös herkempiä eri mikrobitartunnoille. Kinttupisteestä saat jalkaongelmiin tarkoitettuja laadukkaita jalkavoiteita ja muita liikkumista ja elämää helpottavia tuotteita itsellesi tai vaikkapa lahjaksi läheisillesi.
 
http://www.showersandal.com/
 
Yksilöllisen lahjakortin saat hoitolasta, mutta voit tilata myös sähköisen lahjakortin. Molemmat vaihtoehdot ovat mukavat antaa ja saada! Ohessa sähköiset vaihtoehdot.

Kinttupisteen lahjakortti sisältää ruusun! Ruusun voit noutaa silloin kun sinulle sopii.

  1. Tilaa 60 €, 80 €, 100 € tai haluamasi summan arvoinen lahjakortti! Kortti voidaan käyttää palveluihin ja tuotteisiin. Kortin voit tilata yhteydenottolomakkeen kautta tästä. Kirjoita viestikenttään: "Lahjakortti - jalka", "Lahjakortti - ruusu" tai "Lahjakortti - joulu" ja lisää mukaan haluamasi summa lahjakortille.
  2. Saat s-postiisi tilinumeron, mihin voit maksaa lahjakortin. Lähetän sen jälkeen lahjakortin s-postiosoitteeseesi, josta voit tulostaa sen.

 
Ota yhteyttä niin kerron lisää lahjakorteista ja niiden tilaamisesta!

Puhelin 045-8611509
Myymälä on avoinna ma-to 9-17, pe 9-15.
Osoite: Humalistonkatu 18, 20100 Turku