Täyden palvelun jalkahoitola Turussa

Jalkahoitola Kinttupiste sijaitsee Humalistonkadulla, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Parkkipaikkoja on hoitolan läheisyydessä kadulla, linja-autopysäkit aivan vieressä. Kinttupisteeseen on helppo tulla, sinne on lähes esteetön kulku ilman hankalia portaita. Myymälä on avoinna:

ma - to 9.00 - 17.00

pe 9.00 - 15.00.

Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteestä saa hyvinvointia naisille, miehille ja lapsille. Hoitolassa on hyvä valikoima mm. hoito- ja kevennystuotteita, Sigvaris lento-, tuki- ja hoitosukkia, Feelmax paljasjalkakenkiä, Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia.

Olen Sirpa Siekkeli (ent. Roos) ja koulutukseltani olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut laboratoriohoitaja. Olen suorittanut tarvittavat koulutukset kaikkiin tekemiini hoitoihin ja päivitän osaamistani aika ajoin. Erityisosaamistani on ortoosien valmistus, kynnen oikaisut ja sieni-infektiot.

Olen Sirpa Heinonen ja koulutukseltani olen rekisteröity jalkojenhoitaja. Olen aloittanut Kinttupisteen palveluksessa 15.5.17. Jalkojenhoitajaksi olen valmistunut 1992 Helsingin neljännestä terveydenhuolto-oppilaitoksesta. Kokemusta jalkojenhoidosta minulle on tähän mennessä kertynyt 25v. Päivitän osaamistani myös aika ajoin.