Kinttupiste - täyden palvelun jalkahoitola

Ajanvaraukset ja peruutukset puhelimitse numerosta

045 861 1509

Humalistonkatu 18
20100 Turku
Sijaintimme kartalla >>

Hoitoja teemme joustavasti ma-to 9 - 18 ja pe 9-15 välillä.

Täyden palvelun jalkahoitola Turussa

Jalkahoitola Kinttupiste sijaitsee Humalistonkadulla, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Parkkipaikkoja on hoitolan läheisyydessä kadulla, linja-autopysäkit aivan vieressä. Kinttupisteeseen on helppo tulla, sinne on lähes esteetön kulku ilman hankalia portaita. Myymälä on avoinna ma - to 9.00 - 17.00 ja pe 9.00 - 15.00. Hoitoja teemme ma - to 9.00 - 18.00 välisenä aikana ja perjantaina 9.00 - 15.00 välisenä aikana.

Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteestä saa hyvinvointia naisille, miehille ja lapsille. Hoitolassa on hyvä valikoima mm. hoito- ja kevennystuotteita, Sigvaris lento-, tuki- ja hoitosukkia, Feelmax paljasjalkakenkiä, Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia ja Pedagin valmispohjallisia. Allpresan -vaahtovoidesarja, Laufwunder -erikoisvoiteet ym. jalkojenhoitotuotteet löytyvät myymälästämme.


Sirpa Siekkeli

Olen Sirpa Siekkeli (ent. Roos) ja koulutukseltani olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut laboratoriohoitaja. Olen suorittanut tarvittavat koulutukset kaikkiin tekemiini hoitoihin ja päivitän osaamistani aika ajoin. Erityisosaamistani on ortoosien valmistus, kynnen oikaisut ja sieni-infektiot.

Sirpa Heinonen

Olen Sirpa Heinonen ja koulutukseltani olen rekisteröity jalkojenhoitaja. Jalkojenhoitajaksi olen valmistunut 1992 Helsingin neljännestä terveydenhuolto-oppilaitoksesta. Kokemusta jalkojenhoidosta minulle on tähän mennessä kertynyt 26v. Päivitän osaamistani myös aika ajoin.

Eija Paju

Olen Eija Paju ja koulutukseltani olen jalkaterapeutti. Valmistuin keväällä 2019 Savonlinnan AMK:sta. Teen jalka- ja kynsihoitoja sekä jalkaterapeutin tutkimuksia. Erikoisosaamistani on pohjallisterapia. 

Ajanvaraus

Ajanvaraus: 045-8611509
Hoitoja teemme joustavasti ma-to 9 - 18 ja pe 9-15 välillä.
Osoite: Humalistonkatu 18, 20100 Turku